+45 93 97 15 25

Bryn og vipper

Hos Luxury House går vi meget op i at folks bryn og vipper skal være flotte, præcise og ikke mindst, naturlige. Vi ved at det er med til at definerer dig, dit udtryk og dit udseende. Vi bruger både voks og pincet til retning af dine bryn, hvilket giver et skarpt og præcist resultat. Vi farver gerne brynene en tone mørkere end det ønskede resultet, hvilket gør at farven holder længere. Den overskydende farve vil fortage sig i løbet af én til to dage og du vil nu have den flotteste farve i længst tid. Hvis du vælger et Lash Lift vil du kunne opleve mere intense øjne, specielt hvis du også får vipperne farvet i forbindelse med vippebukket, hvilket vi altid anbefaler at men gør. Hvad kan du opnå 

Hvad kan du opnå ved denne behandling

➤ Skarpe og flotte bryn
➤ Mere intense øjne
➤ Ikke nødvendigt med mascare efterfølgende
➤ Et mere makeret udtryk

Bryn og vipper

FARVE BRYN

Har du fra naturens side lyse bryn?...
Læs mere, tryk her

FARVE BRYN

Har du fra naturens side lyse bryn og ønsker et stærkere udtryk, er denne behandling lige noget for dig. Når vi farver dine bryn første gang, snakker vi om hvilken farve du ønsker og evt. trapper op med tiden, så du ender med et mere karakteristisk udtryk.
Bestil her 149,-

FARVE VIPPER

Når du får dine vipper farvet opnår du...
Læs mere, tryk her

FARVE VIPPER

Når du får dine vipper farvet opnår du et mere intenst udseende med langt højere fokus på dine øjne. Der er også en perfekt behandling, hvis du står og skal på ferie, og ikke ønsker at have mascara på, ned til poolen.
Bestil her 149,-

FARVE AF BRYN OG VIPPER

Ønsker du at have et flot markeret udtryk?...
Læs mere, tryk her

FARVE AF BRYN OG VIPPER

Ønsker du at have et flot markeret udtryk, samtidig med mindre brug af makeup, er denne behandling perfekt til dig. Det er også en nem løsning om morgenen eller hvis du skal ned til poolen på din ferie.
Bestil her 199,-

FARVE BRYN + RET

Dine bryn er med til at definere dit udseende...
Læs mere, tryk her

FARVE BRYN + RET

Dine bryn er med til at definere dit udseende og dit udtryk. Vi spørger altid indtil hvordan du ønsker faconen på dit bryn. Vi vejleder også i, hvad der vil passe til dig, i forhold til afstanden på dine øjne samt din ansigtsform. Behandlingen vil kunne give dig et løft af øjenbrynet, samt et yngrer look.
Bestil her 219,-

LASH LIFT + FARVE AF BRYN INKL. RET

Den perfekte behandling, hvis du ønsker mere fokus på dine øjne...
Læs mere, tryk her

LASH LIFT + FARVE AF BRYN INKL. RET

Den perfekte behandling, hvis du ønsker mere fokus på dine øjne (dit øjenområde). Vi limer vipperne op på en form, hvorefter vi permanenter dem så de holder den facon. Når vi samtidig ordner dine bryn er det med til at understrege lash liftet. Et lash lift kan holde typisk i 6-8 uger.
Bestil her 579,-

FARVE VIPPER OG BRYN + RET

Når du får farvet dine vipper, samtidig med dine bryn...
Læs mere, tryk her

FARVE VIPPER OG BRYN + RET

Når du får farvet dine vipper, samtidig med dine bryn, vil det give dig et mere markeret look. Vi retter altid brynet efter en lille snak om hvad der vil klæde dig, hvad trenden er i øjeblikket,og hvad du selv ønsker.
Bestil her 249,-

RET BRYN

Ønsker du et mere symmetrisk ansigtsudtryk?...
Læs mere, tryk her

RET BRYN

Ønsker du et mere symmetrisk ansigtsudtryk, er det er god idé at få rettet dine bryn. Det kan også være med til at give dit ansigt et løft, så du får et yngre og mere frisk look
Bestil her 149,-

LASH LIFT

Ønsker du et mere symmetrisk ansigtsudtryk?...
Læs mere, tryk her

LASH LIFT

Den perfekte behandling, hvis du ønsker mere fokus på dine øjne (dit øjenområde). Vi limer vipperne op på en form, hvorefter vi permanenter dem så de holder den facon. Et lash lift kan holde typisk i 6-8 uger.
Bestil her 399,-

LASH LIFT INKL. FARVE

Dette er en fantastisk behandling, hvis du ønsker mere fokus på dine øjne...
Læs mere, tryk her

LASH LIFT INKL. FARVE

Dette er en fantastisk behandling, hvis du ønsker mere fokus på dine øjne (dit øjenområde). Vi limer vipperne op på en form, hvorefter vi permanenter dem så de holder den facon. Farven efter et lash lift kommer til at virke super intenst. Et lash lift kan holde typisk i 6-8 uger.
Bestil her 479,-

RE-GEN KUR

Et essentielt plantebaseret produkt som genopbygger...
Læs mere, tryk her

RE-GEN KUR

Et essentielt plantebaseret produkt som genopbygger og beskytter dine vipper, da Laft liftet i sig selv er en hård behandling. Det veganske alternativ til keratin behandling er ikke testet på dyr,og vil tilføre dine vipper masser af fugt.
Bestil her 49,-