+45 93 97 15 25

Fodpleje

Fødderne er en kropsdel med stor daglig belastning, men som ofte får for lidt fokus og omsorg. – Få fodpleje hos luxury house

Hos Luxury House sørger vi for dine fødder, deres velvære og at de har det godt. Mens behandling finder sted, har du muligheder for at sidde stille og roligt i lækre omgivelsen, nyde en kop the eller kaffe og koble lidt af fra hverdagen. Du vil samtidig få en kyndig vejledning i hjemmepleje, som også er meget vigtigt. 

Fodpleje, Aarhus

ALM. FODPLEJE

Dette er en fantastisk behandling hvis du døjer med hård hud...
Læs mere, tryk her

ALM. FODPLEJE

Dette er en fantastisk behandling hvis du døjer med hård hud. Du får først et lækkert fodbad med urter. Vi klipper og filer dine negle samt plejer dine neglebånd. Du får fjernet evt. hård hud på trædepuder og hæle. Behandlingen afsluttes med negleolie og cremepleje fra Gehwol.
Bestil her 439,-

LUXURY FODPLEJE

Trænger dine fødder og underben til den helt store tur?...
Læs mere, tryk her

LUXURY FODPLEJE

Trænger dine fødder og underben til den helt store tur, så skal du helt sikkert vælge denne behandling. Du starter ud med et forfriskende urtefodbad, hvorefter du får scrub af dine fødder og underben. Vi klipper og filer dine negle samt plejer dine neglebånd. Du får også fjernet evt. hård hud på fødderne. Der afsluttes med fod- og underbens massage samt negleolie og cremepleje fra Gehwol.
Bestil her 539,-

KLIPNING AF NEGLE INKL. FODBAD

I denne behandling får du klippet og filet dine negle...
Læs mere, tryk her

KLIPNING AF NEGLE INKL. FODBAD

I denne behandling får du klippet og filet dine negle på fødderne efter et dejligt fodbad med urter. Vi kigger også om dine neglebånd trænger til at blive rettet. Behandlingen afsluttes med påføring af negleolie og en lækker fodpleje creme fra Gehwol.
Bestil her 339,-

BEHANDLING AF NEDGROET NEGL

Der en ikke noget værre end at have en nedgroet negl...
Læs mere, tryk her

BEHANDLING AF NEDGROET NEGL

Der en ikke noget værre end at have en nedgroet negl. Døjer du med dette problem så bestil en tid og lad os kigge på det for dig.
Bestil her 269,-

BEHANDLING AF LIGTORN

Døjer du med ligtorn?...
Læs mere, tryk her

BEHANDLING AF LIGTORN

Døjer du med ligtorn, skal du ikke tøve, book en tid og lad vores dygtige fodplejer kigge på det for dig.
Bestil her 199,-